30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Billerbeck Natasa pehely szendvics nagypárna 70x90 cm

Billerbeck Natasa pehely szendvics nagypárna 70x90 cm

70x90 cm, 1000g - D13CV093

A szállítási idő előreláthatólag 1-2 hét.

225 200 Ft

Darab:
A Billerbeck Natasa termékcsalád selyem borítású pehelypárnája.

A Natasa párna 100% prémium minőségű selyem huzatba bújtatott, selyem huzatának köszönhetően magas nedvességfelvevő, hűvös tapintású párna, amely a legkiválóbb minőségű pehely töltetnek köszönhetően ideális lélegző képességgel rendelkezik.
A selyemhuzat különböző jacquard mintával készül, s mint a paplanja esetében is a minta nem választható. A párna tömör érzetű, közepesen kemény, amelynek külső héja 90 % pehelytartalmú fehér 1. osztályú lúdpehelyből készült.

A selyem a selyemlepke selyemgubójából készül. Már az ókori Kínában nagyon drágán vették a selyemszövetet és közismert tény, hogy csempészetéért halálbüntetés járt. Ez is tükrözi maga a selyem értékét.

A selyem rugalmassága nagyon jó és nem gyűrődik, könnyen simul. Kiemelten fontos tulajdonsága, hogy bőrbarát és kellemes tapintása, finomsága, selymes fénye teszi különlegessé. Maga az anyag 1/3-áig tud telítődni vízzel anélkül, hogy nedves hatása lenne. A szövetben igen kevés légzárvány van, így hűsítő hatása igen kellemes. A meleg levegőt tárolja, amely a test és anyag között nem tud olyan gyorsan cserélődni.
Huzat: 100% selyem.

Töltete: 100% fehér, I.osztályú tiszta lúdpehely. (70x90 cm - 1000 g)

A párna NEM mosható.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.