30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Billerbeck La Belle Époque pehely félpárna 50x70 cm

Billerbeck La Belle Époque pehely félpárna 50x70 cm

50x70 cm, 450g - D13CT114

A szállítási idő előreláthatólag 1-2 hét.

57 500 Ft

Darab:
A Billerbeck La Belle Époque termékcsalád toll-pehely párnája.

Egyedülálló, modern dizájnú párna, amely pehely és toll töltettel rendelkezik. Huzata kiemelkedő minőségű anyagokból készül.
A kis- és középpárnák belsejében I. osztályú libapehely található. Keménysége testhezálló, így ideális választás a közepesen kemény párnát kedvelők számára.
A párna huzatának anyaga 100% pamutból készült, amelynek elegáns fehér színe mellett az önmagában nyomott virágminta teszi igazán exkluzívvá ezt a terméket. A párna kimagasló minőségű, és nincs versenytársa, ha kiemelkedő minőséget keres!

Miért a Magyar Libapehely?
A Magyarországon tenyésztett madarak pehely minősége a klíma, a fajták és a hagyományos tartási körülmények miatt sajátos és utolérhetetlen. Az extra minőség előállításához megvan a szabadtartásos legeltetés lehetősége és szakemberek hozzáértése.
A környezet, a vadvirágos rét és a gyógynövények lehetővé teszik, hogy a magyar libák nagyobbra és erősebbre nőjenek, mint a világ többi házi libája.
A pelyhek tisztítása során semmiféle vegyszeres, kémiai anyagot nem használunk. Ezért a magyar libapehellyel töltött termékeinket allergiás és érzékeny bőrűeknek is ajánljuk.
Magyarország azon kevés helyek egyike Európában, ahol a libákat még mindig széles körben nevelik szabadon. Magyarországon libáink különleges klímában nevelkednek. Télen nagy fürtös pelyhekkel, nyáron pedig tiszta, fényesen fehér tollakkal védik magukat az extrém meleg időjárástól. A libatartásnak nagy hagyománya van Magyarországon, a liba- és pehelytermékekkel kapcsolatos iparágak kifinomultak és szabályozottak.
Huzat: 100% Pamut (fehér színű, szőve mintázott jacquard kelme)

Töltete: MSZ EN 12934 I. osztályú szürke lúdtoll és pehely, 90%-os pehelytartalommal (50x70 cm - 450 g)

Moshatóság:
Nagy kapacitású mosógépben, különleges mosószerrel, 40°-on kímélő programmal, bő vízflottával. A tollal-, és pehellyel töltött termékek mosási eljárása során elsődleges fontosságú a lehető legrövidebb idő alatti teljes kiszárítás!

A kép illusztráció, a folyamatos fejlesztés során a termék külképe változhat.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.