30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Naturtex Living Elite Down Medium őszi-tavaszi pehelypaplan 200x220 cmNaturtex Living Elite Down Medium őszi-tavaszi pehelypaplan 200x220 cmNaturtex Living Elite Down Medium őszi-tavaszi pehelypaplan 200x220 cmNaturtex Living Elite Down Medium őszi-tavaszi pehelypaplan 200x220 cm

Naturtex Living Elite Down Medium őszi-tavaszi pehelypaplan 200x220 cm

Takaró töltősúly: 950gr (őszi-tavaszi) - 76132

A szállítási idő előreláthatólag 1-3 hét, raktárkészlettől függően!

117 250 Ft

Darab:
A Naturtex Living Elite Down termékcsalád őszi-tavaszi pehelypaplanja.

Prémium minőségű, puha, tiszta pamut fedőanyaggal és a legjobb minőségű, fehér magyar libapehely-töltettel készül. Magas keménységi fokozatú termék. A Naturtex® a toll és pehely mosási és sterilizálási eljárása során speciális termálvizes technológiát alkalmaz. A megújuló energiákon alapuló technológiákat használó fejlesztéseknek köszönhetően környezetkímélő, gazdaságos és költséghatékony módon dolgozzák fel a tollat és pelyhet.
Huzat: fehér, 100% pamut (szatén) pehelybiztos angin

Töltete: 100% libapehely (200x220 cm - 950 g)

A paplan 40 °C-on mosható.
Minden toll-, és pehelytöltetű termék mosásakor elsődleges fontosságú, hogy a terméket a lehető leggyorsabban, legfeljebb 2-3 órán belül kiszárítsuk! Ellenkező esetben a természetes töltet károsodni fog, ezért vizes mosás csak megfelelő kapacitású szárítógép, vagy szárítókamra esetén javasolható. Amennyiben nem rendelkezik ilyen berendezéssel, akkor használjon ipari méretű gépet egy mosószalonban, vagy bízza a tisztítást szakemberre. Szárításkor nem szükséges alacsony hőmérsékletet, vagy kímélő mozgatást választani, a gyors szárítás a legfontosabb. Ügyeljen rá, hogy csak semleges, finom mosószert használjon! Öblítőszer nem szükséges.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.