30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Naturtex Living Elite Down Light nyári pehelypaplan 200x220 cmNaturtex Living Elite Down Light nyári pehelypaplan 200x220 cmNaturtex Living Elite Down Light nyári pehelypaplan 200x220 cm

Naturtex Living Elite Down Light nyári pehelypaplan 200x220 cm

Takaró töltősúly: 700gr (nyári) - 76132

A szállítási idő előreláthatólag 1-3 hét, raktárkészlettől függően!

102 670 Ft

Darab:
A Naturtex Living Elite Down termékcsalád nyári pehelypaplanja.

Prémium minőségű, puha, tiszta pamut fedőanyaggal és a legjobb minőségű, fehér magyar libapehely-töltettel készül. Magas keménységi fokozatú termék. A Naturtex® a toll és pehely mosási és sterilizálási eljárása során speciális termálvizes technológiát alkalmaz. A megújuló energiákon alapuló technológiákat használó fejlesztéseknek köszönhetően környezetkímélő, gazdaságos és költséghatékony módon dolgozzák fel a tollat és pelyhet.
Huzat: fehér, 100% pamut (szatén) pehelybiztos angin

Töltete: 100% libapehely (200x220 cm - 700 g)

A paplan 40 °C-on mosható.
Minden toll-, és pehelytöltetű termék mosásakor elsődleges fontosságú, hogy a terméket a lehető leggyorsabban, legfeljebb 2-3 órán belül kiszárítsuk! Ellenkező esetben a természetes töltet károsodni fog, ezért vizes mosás csak megfelelő kapacitású szárítógép, vagy szárítókamra esetén javasolható. Amennyiben nem rendelkezik ilyen berendezéssel, akkor használjon ipari méretű gépet egy mosószalonban, vagy bízza a tisztítást szakemberre. Szárításkor nem szükséges alacsony hőmérsékletet, vagy kímélő mozgatást választani, a gyors szárítás a legfontosabb. Ügyeljen rá, hogy csak semleges, finom mosószert használjon! Öblítőszer nem szükséges.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.