30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Billerbeck La Belle Époque átmeneti pehelypaplan 200x220 cmBillerbeck La Belle Époque átmeneti pehelypaplan 200x220 cm

Billerbeck La Belle Époque átmeneti pehelypaplan 200x220 cm

200x220 cm, 650g (átmeneti) - D13BN057

Szállítási idő: 1-2 hét

203 200 Ft

Darab:
A Billerbeck La Belle Époque termékcsalád pehelypaplanja.

A La Belle Époque pehelypaplan egy exkluzív és luxus minőségű paplan, melyet a páratlan kényelem jellemez.
A paplan töltete I. osztályú szürke lúdtoll és pehely kombinációja, 90% pehely tartalommal. A huzatanyaga fehér színű, szőtt mintázattal rendelkezik, mely 100% pamutból készült, és kiváló párakezelő képességet biztosít. Az alapanyagok és az eljárások gondos válogatásának köszönhetően a paplan rendkívül puha tapintású és rendkívül dekoratív megjelenésű exkluzív darab.
A La Belle Époque pehelypaplan egyedi dizájnját a szőtt mintázattal díszített jacquard kelme adja, ami varázslatos megjelenést kölcsönöz. Ez a páratlan paplan nem csak esztétikus, de a mindennapi használatban is nélkülözhetetlenné válik. Vigyázat! Függőséget okozhat!

Miért a Magyar Libapehely?
A Magyarországon tenyésztett madarak pehely minősége a klíma, a fajták és a hagyományos tartási körülmények miatt sajátos és utolérhetetlen. Az extra minőség előállításához megvan a szabadtartásos legeltetés lehetősége és szakemberek hozzáértése.
A környezet, a vadvirágos rét és a gyógynövények lehetővé teszik, hogy a magyar libák nagyobbra és erősebbre nőjenek, mint a világ többi házi libája.
A pelyhek tisztítása során semmiféle vegyszeres, kémiai anyagot nem használunk. Ezért a magyar libapehellyel töltött termékeinket allergiás és érzékeny bőrűeknek is ajánljuk.
Magyarország azon kevés helyek egyike Európában, ahol a libákat még mindig széles körben nevelik szabadon. Magyarországon libáink különleges klímában nevelkednek. Télen nagy fürtös pelyhekkel, nyáron pedig tiszta, fényesen fehér tollakkal védik magukat az extrém meleg időjárástól. A libatartásnak nagy hagyománya van Magyarországon, a liba- és pehelytermékekkel kapcsolatos iparágak kifinomultak és szabályozottak.
Huzat: 100% pamut (fehér színű, szőve mintázott jacquard kelme)

Töltete: MSZ EN 12934 I. osztályú, szürke lúdtoll és pehely, 90%-os pehelytartalommal (200x220 cm - 650 g)

Konfekcionálás módja: 9 x 9 háló tűzéssel

Moshatóság:
Nagy kapacitású mosógépben, különleges mosószerrel, 40°-on kímélő programmal, bő vízflottával. A tollal-, és pehellyel töltött termékek mosási eljárása során elsődleges fontosságú a lehető legrövidebb idő alatti teljes kiszárítás!

A kép illusztráció, a folyamatos fejlesztés során a termék külképe változhat.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.