30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Billerbeck Andersen pehelypaplan 135x200 cmBillerbeck Andersen pehelypaplan 135x200 cm

Billerbeck Andersen pehelypaplan 135x200 cm

135x200 cm, 400g (átmeneti) - D13BF017

A szállítási idő előreláthatólag 1-2 hét.

1 449 600 Ft

Darab:
A Billerbeck Andersen termékcsalád selyem borítású pehelypaplanja.

Az Andersen paplan töltete az eider-réce pelyhe. Ez az állat a legértékesebb töltőanyagot adja, a sarkvidéken vadon él, igen ritka, ezért a pelyhe kifejezetten értékes, exclusive töltetanyagnak számít. A pehelyrécék természetvédelem alatt álló vadmadarak.
A pelyheket kézzel gyűjtik össze a fészekből / miután a fiókák elhagyták azt / és sok idegen anyagot tartalmazhat, így pl. tojáshéj és növényi szennyeződések. A pehely különleges tulajdonságai nem engedik meg azt, hogy géppel tisztítsák, így ezeket a szennyeződéseket kézzel kell eltávolítani. Egy fészekből mindössze 20 gr hasznosítható pihét lehet összegyűjteni.
A pehelyréce melegtartó hatása és szigetelőképessége egyedülálló, melyet a 100%-ban hypoallergén hernyóselyem huzat tesz különlegesebbé. A pehelypaplan első osztályú hőtartó-képességgel rendelkezik, nagyon könnyű ugyanakkor kellemes meleget biztosít.
A selyemhuzat különböző jacquard mintával készül, a minta nem választható. Azoknak a vásárlóinknak ajánljuk akik szeretik az exkluzív, egyedi, rendkívül magas minőségű termékeket.

Az eider pehely állandó melegtartó képessége egyedülálló és utánozhatatlan. Az elegáns fényű, eredeti hernyóselyem huzat természeténél fogva hipoallergén tulajdonságú. Az eider pehely állandó melegtartó képessége egyedülálló és utánozhatatlan. Az elegáns fényű, eredeti hernyóselyem huzat természeténél fogva hipoallergén tulajdonságú.

A selyem a selyemlepke selyemgubójából készül. Már az ókori Kínában nagyon drágán vették a selyemszövetet és közismert tény, hogy csempészetéért halálbüntetés járt. Ez is tükrözi maga a selyem értékét. A selyem rugalmassága nagyon jó és nem gyűrődik, könnyen simul. Kiemelten fontos tulajdonsága, hogy bőrbarát és kellemes tapintása, finomsága, selymes fénye teszi különlegessé. Maga az anyag 1/3-áig tud telítődni vízzel anélkül, hogy nedves hatása lenne. A szövetben igen kevés légzárvány van, így hűsítő hatása igen kellemes. A meleg levegőt tárolja, amely a test és anyag között nem tud olyan gyorsan cserélődni.
Huzat: 100% selyem.

Töltete: 100% kézzel válogatott pehelyréce (Eider) pehely. (135x200 cm - 400 g)

Konfekcionálás módja: 8*13 kocka tűzéssel

A paplan NEM mosható.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.