20 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat

Termékeink

Billerbeck Natasa dupla pehelypaplan 200x220 cmBillerbeck Natasa dupla pehelypaplan 200x220 cm

Billerbeck Natasa dupla pehelypaplan 200x220 cm

200x220 cm, 820g (őszi-tavaszi) - B13BN022

A szállítási idő előreláthatólag 1-2 hét.

546 800 Ft

Darab:
A Billerbeck Natasa termékcsalád selyem borítású pehelypaplanja.

A Natasa paplan egy kiemelkedően jó melegtartó, és magas nedvességfelvevő tulajdonságú paplanok, a legkiválóbb minőségű pehely / toll töltetnek köszönhetően ideális lélegzőképességet biztosítanak.
A Natasa pehelypaplan egyedülálló, 100 % extra finomságú lúdpehely töltetével és selyem huzatával igazán könnyű, puha és luxus érzetet ad. A speciálisan tisztított és fertőtlenített antiallergén és baktériummentes libapehely nagyon jó hőszigetelő és légáteresztő képességgel. A selyemhuzat különböző jacquard mintával készül, a minta nem választható. A paplan rendkívül könnyű, puha, lágy takarózást ad. Közepesen meleg, tavaszi-őszi időszakban ajánljuk.

A selyem a selyemlepke selyemgubójából készül. Már az ókori Kínában nagyon drágán vették a selyemszövetet és közismert tény, hogy csempészetéért halálbüntetés járt. Ez is tükrözi maga a selyem értékét.
A selyem rugalmassága nagyon jó és nem gyűrődik, könnyen simul. Kiemelten fontos tulajdonsága, hogy bőrbarát és kellemes tapintása, finomsága, selymes fénye teszi különlegessé. Maga az anyag 1/3-áig tud telítődni vízzel anélkül, hogy nedves hatása lenne. A szövetben igen kevés légzárvány van, így hűsítő hatása igen kellemes. A meleg levegőt tárolja, amely a test és anyag között nem tud olyan gyorsan cserélődni.
Huzat: 100% selyem.

Töltete: 100% fehér, I.osztályú tiszta lúdpehely, 100% pehelytartalommal . (200x220 cm - 820 g)

Konfekcionálás módja: 7*10 kocka tűzéssel

A paplan NEM mosható.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.