30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Billerbeck Fergie vadselyem paplan 135x200 cm

Billerbeck Fergie vadselyem paplan 135x200 cm

135x200 cm, 490g (nyári) - D12BF160

Szállítási idő: 24-48 órán belül, EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁSSAL!

32 800 Ft

Darab:
A Billerbeck Fergie termékcsalád természetes szál töltetű vadselyem paplanja.

Fergie vadselyem paplan puha, lágy fogású, télen meleggel, nyáron hűvös öleléssel kényeztető nyári paplan.
A selyem a legtöbb ember tudatában drága alapanyagként él és eggyé vált az abszolút luxus, valamint a leggyengédebb tapintás fogalmával.
Az egyes vadonélő hernyók gubóiból kinyert selyemszál, a vadselyem egy vastagabb szál, mint a tenyésztett selyemhernyóé, ugyanakkor az ebből a vadselyemből készülő termékek ugyanazokkal az előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a selyem. A pamut töltetű termékekkel ellentétben, amelyek magukban tartják, a vadselyem töltetű termékek elvezetik a nedvességet.
Vadselyem töltetű termékek rugalmas, erősen nedvszívó, nedvesség elvezető, nagyon jól szellőző, antisztatikus paplanok, természetes, komfortos, kellemes alváskörülményeket biztosítanak.
A selyem természeténél fogva hipoallergén, mentes a poratkáktól.
Télen meleg, nyáron pedig hűvös paplanok, köszönhetően az előnyös fiziológiai tulajdonságainak.
Extra könnyű, lágyan követi a test vonalát, tapintása finom és hűsítő. Meleg nyári éjszakákon pihentető alvást biztosít.
A selyemmel töltött paplanok hagyományos tisztítása napoztatással történik. Javallott a paplanokat havonta rendszeresen, de legfeljebb egy órán át, a direkt napfénytől védve, lehetőleg száraz időben szellőztetni. Ennek tisztító és tisztázó hatása van a selyemtöltetre, és átlagos körülmények között soha nem lesz szükség egyéb tisztításra. Amennyiben a paplan erőteljesen szennyeződne, úgy azt legfeljebb 30 °C-os langyos vízben mossuk, hideg vízben többször öblítsük, és fektetve szárítsuk.
Huzat: 100% pamut szatén.

Töltete: 100% vadselyem. (135x200 cm - 490 g)

A paplan 30 °C-on mosható.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.