30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Naturtex Green Concept nagypárna 70x90 cmNaturtex Green Concept nagypárna 70x90 cmNaturtex Green Concept nagypárna 70x90 cm

Naturtex Green Concept nagypárna 70x90 cm

Nagypárna (900 g) - 76996

Szállítási idő: 1-3 hét

10 830 Ft

Darab:
A Naturtex Green Concept termékcsalád pamut fedőanyagú és újrahasznosított poliészterszál töltetű párnája.

A Naturtex környezetbarát Green Concept termékcsaládja a környezetvédelmet tartja szem előtt. A termék fedőanyaga biopamut, a töltete újrahasznosított poliészter. A termék hordáskája 100%-ban lebombló, komposztálható anyagokból készült.

A termék minden tekintetben megfelel a fenntarthatóság 3 alappillérének: a környezet, a társadalom és a gazdaság fenntarthatóságának. A termékcsalád a Naturtex telephelyén telepített napkollektorok által termelt zöld energia bevonásával készül. A bio anyag előállításakor nem használnak környezetszennyező vegyszereket. A pamut a textilipar legfontosabb nyersanyaga, ami a könnyűiparban a gyapotról leválasztott szálat jelenti. A világ fő gyapjútermelő országaiban a termelékenység növelése érdekében jelentős mennyiségű műtrágyát és növényvédőszert alkalmaznak, ami nem egészséges. Viszont a WHO álláspontja szerint fontos ezeknek a káros hatásoknak a megszüntetése. Ezért fejlesztették ki a biopamutot, melynek előállítása során rovarirtó szerek helyett biológiai hatásúakat használnak, és a génmanipulációt is elhagyják.
Fedőanyaga:
100% igazoltan fenntartható gazdálkodásból származó pamut
Eco gyapotból készült, melyhez a termelők képzést kapnak a környezetkímélő előállításról, azaz a víz hatékony felhasználásáról, a talaj és a természetes élőhelyek gondozásáról, a veszélyes vegyi anyagok felhasználásának csökkentéséről.

Töltete:
100% újrahasznosított poliészter (900 g)
Újrahasznosított műanyag hulladékból készült.

Mosás:
- Mosás gépben, vagy kézzel legfeljebb 40 °C hőmérsékleten. Mechanikai hatás csökkentett,* öblítés, centrifugálás óvatosan.** Kíméletes kezelés.
- Fehérítés: csak olyan oxidáló szerrel, amely nem klór tartalmú.
- Dobos szárítás kímélő programmal, (alacsony hőmérséklet)
- Az anyag nem vasalható.
- Tisztításkor bizonyos óvatosság szükséges. A P-nél felsorolt oldószerekkel tisztítható, de korlátozott a vízsegédanyag-hozzáadás, a mechanikai hatás és a szárítási hőmérséklet.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.