30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Billerbeck Coral kispárna 36x48 cmBillerbeck Coral kispárna 36x48 cm

Billerbeck Coral kispárna 36x48 cm

36x48 cm, 230g - D11DS107

Szállítási idő: 24-48 órán belüli expressz kiszállítással.

6 600 Ft

Darab:
A Billerbeck Coral termékcsalád újrahasznosított funkcionális szál töltetű párnája.

A Billerbeck funkcionális szál töltetű termékei környezetkímélő újra-új nyersanyagok felhasználásával készültek: magas tisztaságú károsanyag mentes ocean-plasticból. A tökéletes tulajdonságokkal rendelkező funkcionális száltöltetű termékeket úgy alkották, hogy nem kell hozzá kőolajat kitermelni.

A CORAL termékek anyaga remek pára-áteresztő képességgel rendelkeznek, és hypoallergének. Használata során a kényelemről remek formatartás gondoskodik, érintése puha.

A párna oldala cipzáras így hozzáférhető töltettel rendelkezik.

Közepesen kemény párnát kedvelőknek ajánlott.


Minden tettünk nyomot hagy a világban. Életünk hétköznapi döntésein múlik, hogy milyenné formáljuk bolygónkat.

Mára felnőtt egy nemzedék, aki igényes és elszánt felelősséget igyekszik viselni a környezetünkért. Mi is hitet tettünk arra, hogy az unokáinktól kölcsönkapott környezetünket megóvjuk és tisztán tartsuk.

Az alapanyagokat gyártó ipari háttér fejlődésének köszönhetően termékeink tökéletesítésé már a környezetterhelés radikális csökkentése mellett érjük el.

Ezért a szintetikus alapanyagok kiválasztásakor átállunk a kompromisszumok nélkül teljes értékű, kiváló minőségű és tisztaságú „újra új” nyersanyagokra. Amely szükséges műanyagok viszont jelenleg nem érhetők el újrahasznosított változatban, azokhoz a természetbe hamar visszaépülő, komposztálható nyersanyagok felhasználását követeljük meg.

A Billerbeck Budapest Kft. termékeinek fejlesztése során mindig élenjáró megoldásokat vezetünk be. Az „újra új” és lebomló anyagok tudatos választásával az életnek adunk esélyt.

Megtiszteltetés számunkra, ha Ön is velünk tart.


A környezetszennyezés kiváltó oka

Évente több millió tonnányi műanyag kerül az óceánokba, szennyezve a környezetet és kárt okozva a vízi élővilágnak. A probléma nem fog megszűnni hamarosan, mivel egyre több műanyagot mos a partokra a víz.


Mit teszünk ellene?

Tisztában vagyunk azzal, hogy nem tudjuk megtisztítani a világ óceánjait, de felhívhatjuk a figyelmet a problémára. Termékeink célja, hogy hasznos módját mutathassuk be a műanyag újrafelhasználásának. Úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb módja, hogy megmutassuk, létezik megoldás, ha még apró lépésekben is.


Hogyan segít?

Reméljük, hogy ezen új és innovatív alkalmazása az újrahasznosított óceáni műanyagnak megoldást nyújt, hogy termékfejlesztéseinkkel elősegítjük a környezeti problémák csökkenését. Nem állítjuk, hogy ez a megoldás az óceán műanyag gondjaira, de ezzel a felhasználással is bebizonyíthatjuk, hogy léteznek különböző alternatív újrahasznosítási módjai a meglévő anyagoknak (mint PCR, műanyag), amiket mi is használunk termékeinkben.

A meglévő műanyagot újból hasznosítva és ismételten felhasználva megakadályozhatjuk, vagyis csökkenthetjük ezt a kártékony folyamatot és ez az első és legfontosabb lépés az óceánjaink állapotának megóvása érdekében.


Óceáni műanyag tények

- A világ óceánjain lebegő tengeri szemét körülbelül 80%-a műanyag.
- Átlagosan 17000 darab műanyag lebeg minden négyzetkilométerén az óceánjainknak.
- Minden évben, legalább egymillió tengeri madár és százezer cápa, teknős, delfin és bálna pusztul el a műanyag elfogyasztása miatt.
- A halak északi Csendes-óceán mélységében 24000 tonna műanyagot fogyasztanak el évente.
- A világon 267 faj sérül meg a műanyag miatt, 86%-a tengeri teknősöknek, 44%-a tengeri madaraknak és 43%-a az óceáni emlősöknek fogyaszt műanyagot, vagy akad bele a műanyagba.
Fedőanyaga: 100% Recyklált microfaser poliészter.

Töltete: 100% Recyklált poliészter golyó. (230 g)

A párna 60°C mosható.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.