30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Naturtex BI-OME® Memory nyakpárna 33x30 cm

Naturtex BI-OME® Memory nyakpárna 33x30 cm

memory nyakpárna 33x30x10,5 cm - 78471

Szállítási idő: 24-48 órán belül expressz kiszállítással!

5 980 Ft

Darab:
A Naturtex BI-OME® termékcsalád memóriahabos nyakpárnája.

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.
Azoknak ajánljuk, akik régóta keresik a megoldást az utazás közbeni pihenés kényelmesebbé tételére, a nyakizmok elgémberedésének elkerülésére.
Fedőanyaga: 100% antiallergén microfiber, BI-OME® kezeléssel
A BI-OME® kezelés során deaktiválják a káros szaganyagért felelős baktériumok és gombák növekedését és szaporodását, így a párnák frissessége sokkal tovább megmarad. A káros migroorganizmusok csökkentésével biztosítja az antiallergén hatást, így megnyugtató választás az allergiában szenvedők részére is. A BI-OME® kezelt termékek megfelelnek a BI-OME® minőségi szabványoknak és kritériumoknak. Hatékonysága rendeltetesszerű kezelés mellet, 40 °C-on mosva 20 mosásig igazolt. Biocid hatóanyagot tartalmaz: dimetiloktadecil [3- (trimetoxi-szilil) propil] ammónium-klorid.

Töltete: 100% memory hab, 40 kg/m3

Mérete: 33x30x10,5 cm

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.