30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

AlvásStúdió MemoFlex Memory hab párna páros szett (2db 70x90 cm)AlvásStúdió MemoFlex Memory hab párna páros szett (2db 70x90 cm)

AlvásStúdió MemoFlex Memory hab párna páros szett (2db 70x90 cm)

2 db nagypárna

Szállítási idő: 24-48 órán belül, EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁSSAL!

32 680 Ft

Darab:
Az AlvásStúdió termékcsalád memóriahab darálékos párna szettje, szabályozható töltettel.

A memory habpárna kellő ellazulást és pihentető alvást biztosít. Egyedülálló tulajdonsága, hogy állítható magassággal rendelkezik, így minden alvási pozíció igényének kielégítésére kiválóan alkalmas. A töltet mennyisége szabályozható azáltal, hogy a párna belső huzata zipzárral rendelkezik, így a csomagolásában található plusz memory hab beépítő a termékbe, amennyiben magasabb párnára vágyunk. Hason alvók számára pedig könnyen kivihető, ezáltal csökkentve a fekvési magasságot. Így mindenki számára kivitelezhető az ideális párna magasság. Számos előnnyel jár a memory párna használata, csökkentett nyomás nehezedik a nyakra, tehát egy jobb minőségű alvást kapunk. Ha allergiás, akkor a memória hab különösen hasznos lehet, mert hipoallergén és a poratka ellen is kitűnő.

40 C°-on mosható, bambusz szállal átszőtt huzattal rendelkezik. A huzatban található bambusz szálak számos jótékony hatással bírnak: kiváló nedvszívó képessége miatt akár méretük háromszorosát is képes felszívni, páratlan szerkezetének köszönhetően rendkívül jól szellőzik, elvezeti a nedvességet a párna huzatából. Védelmet nyúlt a gombák, baktériumok ellen.
Huzat: 100% poliészter, 40 °C-on mosható

Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán habdarálék

Méret: 2 db 70x90 cm - Nagypárna (2050g + 200g)

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.