30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

AlvásStúdió MemoFlex Memory hab párna páros szett (2 db 50x70 cm)AlvásStúdió MemoFlex Memory hab párna páros szett (2 db 50x70 cm)

AlvásStúdió MemoFlex Memory hab párna páros szett (2 db 50x70 cm)

2 db félpárna

Szállítási idő: 24-48 órán belül, EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁSSAL!

21 280 Ft

Darab:
Az AlvásStúdió termékcsalád memóriahab darálékos párna szettje, szabályozható töltettel.

A memory habpárna kellő ellazulást és pihentető alvást biztosít. Egyedülálló tulajdonsága, hogy állítható magassággal rendelkezik, így minden alvási pozíció igényének kielégítésére kiválóan alkalmas. A töltet mennyisége szabályozható azáltal, hogy a párna belső huzata zipzárral rendelkezik, így a csomagolásában található plusz memory hab beépítő a termékbe, amennyiben magasabb párnára vágyunk. Hason alvók számára pedig könnyen kivihető, ezáltal csökkentve a fekvési magasságot. Így mindenki számára kivitelezhető az ideális párna magasság. Számos előnnyel jár a memory párna használata, csökkentett nyomás nehezedik a nyakra, tehát egy jobb minőségű alvást kapunk. Ha allergiás, akkor a memória hab különösen hasznos lehet, mert hipoallergén és a poratka ellen is kitűnő.

40 C°-on mosható, bambusz szállal átszőtt huzattal rendelkezik. A huzatban található bambusz szálak számos jótékony hatással bírnak: kiváló nedvszívó képessége miatt akár méretük háromszorosát is képes felszívni, páratlan szerkezetének köszönhetően rendkívül jól szellőzik, elvezeti a nedvességet a párna huzatából. Védelmet nyúlt a gombák, baktériumok ellen.
Huzat: 100% poliészter, 40 °C-on mosható

Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán habdarálék

Méret: 2 db 50x70 cm - Félpárna (1350g + 150g)

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.