30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

AlvásStúdió Classic plus memory hab párna 72x42x13 cmAlvásStúdió Classic plus memory hab párna 72x42x13 cm

AlvásStúdió Classic plus memory hab párna 72x42x13 cm

Klasszikus -szappan- alakú nagy méretben

Szállítási idő: 24-48 órán belüli expressz kiszállítással

16 500 Ft

Darab:
Exkluzív magas minőségű hagyományos alakú párna minden alváspozícióhoz ajánlott. A töltet nagy sűrűségű termóaktív memory hab (60kg/m3), amely viszkoelasztikus jellege folytán csökkenti a vérkeringést elzáró nyomáspontokat. Tökéletes alátámasztást ad, ezáltal a múlté lehet a nyaki fájdalmakkal való ébredés.

MIT KELL TUDNI A MEMÓRIA HABOKRÓL?

A Memory hab viszkoelasztikus poliuretánból készül, ami hőmérséklet-érzékeny. Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb a viszkozitása (ellenáll a változásnak), míg a magasabb hőmérsékleten nagyobb a rugalmassága, emellett nyomás érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a memória hab párna milliméter pontosan képes a testvonal lekövetésére. Ezáltal lehetővé válik, hogy több helyen alátámassza a testet. A test legnagyobb nyomáspontjai: a váll, csípő, térd és a fej. Pozitív hatással van a vérkeringésre. Az emberi test helyzetét stabilizálja, így kevesebbet forgolódunk alvás közben és nyugodtabb lesz pihenésünk. Emellett megelőzhetjük a gerincproblémákat és a hátfájást. Kitűnő választás lehet ez a párna, akik sűrűn ébrednek különböző ízületi fájdalmakkal, tapasztalják, hogy zsibbad a válluk, csípőjük, alvás során elfeküdték hátukat, nyakukat.

Az emlékező hab (Memory Foam) párna a felhasználók számára számos előnnyel jár. A 2 legnyilvánvalóbb: nagyobb kényelem, csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. Tehát egy jobb minőségű alvást kapunk. Ha allergiás, akkor a memória hab párna különösen hasznos lehet, mert hipoallergén és a por atka ellen is kitűnő.

*A kép illusztráció, a termék huzata a képtől elérhet.
Huzat:

A huzat levehető, steppeletlen, teljesen kettészedhető. A szövetekkel ellentétben rugalmasabb anyagának köszönhetően mosás után könnyen visszahelyezhető.

Otthoni mosógépekben is 40C°-on mosható.

*A kép illusztráció, a termék huzata a képtől elérhet.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.