30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

AlvásStúdió Classic midi plus memory hab párna 50x40x18 cmAlvásStúdió Classic midi plus memory hab párna 50x40x18 cmAlvásStúdió Classic midi plus memory hab párna 50x40x18 cmAlvásStúdió Classic midi plus memory hab párna 50x40x18 cm

AlvásStúdió Classic midi plus memory hab párna 50x40x18 cm

Klasszikus -szappan- alakú közepes méretben

Szállítási idő: 24-48 órán belül, EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁSSAL!

13 900 Ft

Darab:
Az AlvásStúdió Memory termékcsalád extra magas memóriahabos párnája.

Exkluzív magas minőségű hagyományos alakú párna minden alváspozícióhoz ajánlott. A töltet nagy sűrűségű termoaktív memory hab (60kg/m3), amely viszkoelasztikus jellege folytán csökkenti a vérkeringést elzáró nyomáspontokat. Tökéletes alátámasztást ad, ezáltal a múlté lehet a nyaki fájdalmakkal való ébredés.

MIT KELL TUDNI A MEMÓRIA HABOKRÓL?

A Memory hab viszkoelasztikus poliuretánból készül, ami hőmérséklet-érzékeny. Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb a viszkozitása (ellenáll a változásnak), míg a magasabb hőmérsékleten nagyobb a rugalmassága, emellett nyomás érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a memória hab párna milliméter pontosan képes a testvonal lekövetésére. Ezáltal lehetővé válik, hogy több helyen alátámassza a testet. A test legnagyobb nyomáspontjai: a váll, csípő, térd és a fej. Pozitív hatással van a vérkeringésre. Az emberi test helyzetét stabilizálja, így kevesebbet forgolódunk alvás közben és nyugodtabb lesz pihenésünk. Emellett megelőzhetjük a gerincproblémákat és a hátfájást. Kitűnő választás lehet ez a párna, akik sűrűn ébrednek különböző ízületi fájdalmakkal, tapasztalják, hogy zsibbad a válluk, csípőjük, alvás során elfeküdték hátukat, nyakukat.

Az emlékező hab (Memory Foam) párna a felhasználók számára számos előnnyel jár. A 2 legnyilvánvalóbb: nagyobb kényelem, csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. Tehát egy jobb minőségű alvást kapunk. Ha allergiás, akkor a memória hab párna különösen hasznos lehet, mert hipoallergén és a por atka ellen is kitűnő.
Méret:
50x40x18 cm - Midi Plus
A párna a klasszikus Midi párnánk extra magas változata.

Huzat:

A huzat levehető, steppeletlen, teljesen kettészedhető. A szövetekkel ellentétben rugalmasabb anyagának köszönhetően mosás után könnyen visszahelyezhető.

Otthoni mosógépekben is 40C°-on mosható.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.