30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Bio-Textima Memo MASSAGE fedőmatrac 140x190 cm

Bio-Textima Memo MASSAGE fedőmatrac 140x190 cm

memory fedőmatrac


Szállítási idő: 3-4 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

66 800 Ft

Darab:
A Bio-Textima termékcsalád, 3 cm magas, zónásított memory fedőmatraca.

Az igazi memoryfoam páratlan komfortot kínál: a testhőre fellágyuló, a test körvonalát milliméter pontosan lekövetni képes anyag semmihez sem fogható testbefogadást és kényeztetést kínál. A 3 cm vastag, zónásított memory fedőmatracunkat egy antibakteriális, kiváló nedvesség- és hőszabályozó képességű, lecipzározható, mosógépben is mosható huzatban kínáljuk.
Felépítése:
• testhőre lágyuló memóriahabbal steppelt, antibakteriális és nedvességszabályozó Silver Protect® fedőhuzat (alsó élen cipzáras, levehető kivitelben, a fedőhuzat mosógépben mosható)
• 3 cm vastag klímacsatornás, zónásított ortopedikus hideghab komfortréteg
• ellenálló PP-PES jacquard matrachuzat

SILVER PROTECT® ANTIBAKTERIÁLIS ÉS NEDVESSÉG- SZABÁLYOZÓ MATRACHUZAT
Az Argentum Plus nanotechnológiával készített matrachuzat ezüst ionokkal készül, amelyek védelmet nyújtanak a matrac mikrobiális szennyeződése ellen. Az ezüst ugyanis megakadályozza a baktériumok, a gombák és a vírusok szaporodását, in- aktivizálja azokat, ezáltal egészségesebb alvási környezetet biztosít. Emellett a szövet viszkóz és poliészter szálainak köszönhetően nem csupán lágy és kellemes tapintású, hanem képes elvezetni a test által termelt nedvességet is, így antibakteriális hatása mellett kiváló nedvesség- és hőszabályozó képességgel rendelkezik.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.