30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Bio-Textima Lineanatura CoolGel Memory fedőmatrac 180x200 cm Smart Clima huzattalBio-Textima Lineanatura CoolGel Memory fedőmatrac 180x200 cm Smart Clima huzattal

Bio-Textima Lineanatura CoolGel Memory fedőmatrac 180x200 cm Smart Clima huzattal

memory fedőmatrac

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

114 770 Ft

Darab:
A Bio-Textima Lineanatura termékcsalád, 4 cm magas CoolGel memory fedőmatraca.

COOLGEL MEMORY® fedőmatracunk önálló kategóriát teremt, ugyanis a viszkoelasztikus habhoz kevert hűsítő gél nem csupán a fekvőfelület hőmérsékletét képes szabályozni, hanem a testfelületen jelentkező nyomást is hatékonyabban csökkenti. Ennek eredményeként egy kellemes hőérzetet nyújtó, átszellőzésre képes, a testet milliméter pontosan lekövető komfortréteget kapunk, amely a választható huzatok egyedi tulajdonságaival igazán különlegessé teszi fekhelyét.

Kiváló megoldás lehet jelenlegi matracunk lágyítására, kihúzható kanapéink komfortosabbá tételére.
Miért ajánljuk Önnek topper variációinkat? Mert ezen kényelmi matrac-kiegészítők (topperek) segítségével a matracok fekvőfelületének komfortfokozata jelentősen növelhető és mindenki az egyéni igényeknek megfelelő kivitelt választhatja.

Smart Clima® matrachuzat: nedvesség- és hőszabályozó, hűtő funkcióval
Az optimális bőr- és alvásklímát biztosító Smart Temp technológia a testfelülettel akár közvetlenül érintkező textíliákra lett kifejlesztve. A svájci HeiQ által jegyzett innovatív, hidrofunkciós eljárásnak köszönhetően a matrac huzata dinamikusan reagál a pihenő test hőjére. A matrachuzat hűtési funkciója csak akkor aktiválódik, amikor a test közvetlen környezetében forróság és pára jelentkezik, s a hűtés leáll, amikor a testfelületi hőmérséklet és páratartalom újra a normál tartományba kerül. Ráadásul a test hőjéhez alkalmazkodó, bőrbarát és antiallergén Smart Clima® huzat hűtési hatékonysága még 40 mosás után is 100%-os marad.

A fedőmatrac huzata lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

A sarkokon rögzítést könnyítő gumipántok találhatóak.
A fedőmatrac felépítése:
- 4 cm vastag CoolGel MEMORY® memóriahab komfortréteg
- Smart Clima® levehető, mosógépben mosható huzat
- rögzítést könnyítő gumipántok a sarkokon

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.