30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Alvásstúdió Memory fedőmatrac 140x200x8 cm Aloe Vera huzattal

Alvásstúdió Memory fedőmatrac 140x200x8 cm Aloe Vera huzattal

140x200x8 cm, 60 kg/m³ memory hab sűrűség

Szállítási idő: 2-3 hét

111 600 Ft

Darab:
Az AlvásStúdió Memory termékcsalád 8 cm magas, 60kg/m³ sűrűségű memory fedőmatraca.

Speciális magas minőségű memory habból készült (60kg/m³) memory foam topper vagy memória hab felületjavító, mely rendkívül magas kényelmi szintet jelent használójának. Ezek a topperek azoknak jelenthetnek megoldást, akik matraca már egy kicsit használt, de még nem jutottak el odáig, hogy vásároljanak egy újat.

A Memory-Foam topper olyan érzést eredményez mintha egy vadonatúj matracot aludtunk volna, az új matrac árának töredékéért. A fedőmatrac egy viszonylag puha, lágy, rugalmas Memory-foam anyagból készül.
Használata ideális már meglévő kemény matracok esetén, ezáltal egy puhább, lágyabb fekvőfelületet kapunk, valamint bármilyen új matraccal párosítva növeli annak kényelmi fokozatát.
Az emlékezőhabokat tökéletes formakövetés, és az egyenletes alátámasztás jellemzi.
Kiváló megoldás lehet jelenlegi matracunk lágyítására, kihúzható kanapéink komfortosabbá tételére.

MIT KELL TUDNI A MEMÓRIA HABOKRÓL?

A Memory hab viszkoelasztikus poliuretánból készül, ami hőmérséklet-érzékeny. Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb a viszkozitása (ellenáll a változásnak), míg a magasabb hőmérsékleten nagyobb a rugalmassága. Emellett nyomás érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a memória hab matrac, matracfeltét (topper) milliméter pontosan képes a testvonal lekövetésre. Ezáltal lehetővé válik, hogy a matrac több helyen alátámassza a testet. A test legnagyobb nyomáspontjai: a váll, csípő, térd és a fej.
Az emlékező hab (Memory Foam) matrac/ fedőmatrac a felhasználók számára számos előnnyel jár. A 2 legnyilvánvalóbb: nagyobb kényelem, csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. Tehát egy jobb minőségű alvást kapunk. Többet pihenünk kevesebb idő alatt a memória hab matracon/ topperen, mint a hagyományos matracokon. Ha allergiás, akkor a memória hab matrac különösen hasznos lehet, mert hipoallergén és a por atka ellen is kitűnő.
Huzat: Aloe Vera mikrokapszulás, bőrbarát textília, mely kiválóan lélegzik, jó nedvesség elszívó, elvezető tulajdonsággal rendelkezik. A huzat levehető, teljesen ketté szedhető, és otthoni mosógépekben is 40C°-on mosható. Száradás után a huzatot rendkívül egyszerűen visszahelyezhetjük a felületjavítóra, biztosítva a tökéletesen atkamentes, higiénikus alvási környezetet.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.