30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Alvásstúdió Memory Lux fedőmatrac  90x200x6 cm Aloe Vera huzattal

Alvásstúdió Memory Lux fedőmatrac 90x200x6 cm Aloe Vera huzattal

90x200x6 cm, 60 kg/m³ memory hab sűrűség

Szállítási idő: 24-48 órán belül, EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁSSAL!

56 000 Ft

Darab:
Az AlvásStúdió Memory Lux termékcsalád 6 cm magas, 60kg/m3 sűrűségű, Magyarországon gyártott memory fedőmatraca.

Exkluzív magas minőségű memory habból készült (60kg/m3) memory foam topper, vagy memória hab felületjavító rendkívül magas kényelmi szintet jelent használójának.

Általában a felületjavítók 50kg/m3-es, vagy annál alacsonyabb sűrűségű habból készülnek, nagy ipari előállítással. Minél nagyobb ez a szám, annál tovább tartja meg a termék viszkoelasztikus tulajdonságát. A magasabb sűrűségű emlékezőhabok élettartalma ezáltal hosszabb is. Ezért is tudjuk garantálni a termékre az 5 év jótállási időt.
A fedőmatrac egy viszonylag puha, lágy, rugalmas Memory-foam anyagból készül itthon Magyarországon, ahol egy sokkal precízebb gyártástechnológia övezi a termék előállítását. A terméket a pontos méretre, és magasságra öntik az üzemben, nem pedig ipari tömbökből szabják le a végfelhasználóknak. Így állíthatjuk, hogy kézműves technológia jellemzi ezeket a típusú fedőmatracokat, nagy gondossággal figyelve arra, hogy kiváló minőségű terméket kapjanak ügyfeleink.

Használata ideális már meglévő kemény matracunk lágyítására, ezáltal egy puhább fekvőfelületet kapunk, valamint bármilyen új matraccal párosítva növeli annak kényelmi fokozatát.

Az emlékezőhabokat tökéletes formakövetés és egyenletes alátámasztás jellemzi.

Kiváló megoldás lehet jelenlegi matracunk lágyítására, kihúzható kanapéink komfortosabbá tételére.

KINEK AJÁNLJUK A MEMORY FEDŐMATRACOKAT?
Amennyiben meglévő matraca túl kemény vagy kényelmetlen, de NINCS kigödrösödve, ízületi vagy gerincfájdalmakkal ébred, akkor Önnek tökéletes választás lehet!

Fontos, hogy a meglévő matrac, amire rászeretné helyezni a terméket szerkezetileg hibátlan legyen. Sajnos a tévhitekkel ellentétben, ha a matraca már elvesztette formáját, akkor a fedőmatrac nem segít, hiszen az emlékezőhab a formakövetési tulajdonsága miatt azokat a pontokat is leköveti, ahol a matrac már nem támaszt alá megfelelően.

MIT KELL TUDNI A MEMÓRIA HABOKRÓL?
A Memory hab viszkoelasztikus poliuretánból készül, ami hőmérséklet-érzékeny. Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb a viszkozitása (ellenáll a változásnak), míg a magasabb hőmérsékleten nagyobb a rugalmassága, emellett nyomás érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a memória hab matrac, matracfeltét (topper) milliméter pontosan képes a testvonal lekövetésére. Ezáltal lehetővé válik, hogy több helyen alátámassza a testet. A test legnagyobb nyomáspontjai: a váll, csípő, térd és a fej.
Pozitív hatással van a vérkeringésre és az emberi test helyzetét stabilizálja, így kevesebbet forgolódunk alvás közben és nyugodtabb lesz pihenésünk.

Az emlékező hab (Memory Foam) matrac / felületjavító a felhasználók számára számos előnnyel jár. A 2 legnyilvánvalóbb: nagyobb kényelem, csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. Tehát egy jobb minőségű alvást kapunk.
Ha allergiás, akkor a memória hab matrac / fedőmatrac különösen hasznos lehet, mert hipoallergén és a por atka ellen is kitűnő.
Huzat: Aloe vera huzattal

A huzat levehető, steppeletlen, teljesen kettészedhető. A szövetekkel ellentétben rugalmasabb anyagának köszönhetően mosás után könnyen visszahelyezhető a felületjavítóra.

Otthoni mosógépekben is 40C°-on mosható.

Otthoni mosógépekben is 40C°-on mosható.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.