30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

AlvásStúdió Comfort vízhatlan körgumis matracvédő 100x200 cmAlvásStúdió Comfort vízhatlan körgumis matracvédő 100x200 cm

AlvásStúdió Comfort vízhatlan körgumis matracvédő 100x200 cm

[96151]

Szállítási idő: 24-48 órán belüli expressz kiszállítással

10 040 Ft

Darab:
Az AlvásStúdió termékcsalád vízhatlan, körgumis matracvédője.

A Comfort vízhatlan matracvédő alapanyaga a 21. századi technológiát idéző, ultrahangos steppelésű, de ugyanakkor teljesen vízhatlan felületet biztosító termék. A matracvédő felső rétege rendkívül puha, selymesen simogató érzést nyújt, mely 100 gr/nm poliészter töltetből, és 35 gr/nm PVC alsó filmrétegből áll. Vízhatlan, de ugyanakkor fordított irányban a vízpárákat átengedi, ezáltal a matracot lélegezni engedi.

Egyedi érzést kínál használójának, hiszen egyszerre garantálja a kényelmi, illetve vízhatlan matracvédők jótékony hatásait, így minden igényt kielégít.

A hagyományos sarokgumis felhelyezési mód helyett egy elasztikus (rugalmas) anyagból készült körgumis, szoknyás megoldást kapott. Ennek az új vendéganyagnak köszönhetően a matracvédő szinte láthatatlanul védi a matracot a szennyeződésektől.

A vízhatlan matracvédő körgumis része szoknyaszerű lelógással rendelkezik, amely fehér poliészter alapanyagból készült, és a matrac alatt körgumival záródik. A termék körgumis vendéganyaga nem vízhatlan, csak a rögzítés módját szolgálja. Ideális kórházakban, szállodákban, felnőtt, és gyermekágyak matracainak megvédése céljából.
A termék hosszú élettartamú, és könnyen kezelhető. 60° C-on mosható, vasalást nem igénylő higiéniai termék! Fontos, hogy a terméket szárítógépben ne szárítsuk!
A körgumis kialakítása miatt az egész matracnak védelmet nyújt, mindenféle ágy és matractípusra egyszerűen, elmozdulásmentesen rögzíthető.

Maximum 30 cm magas matracra ajánljuk!

A termék higiéniai termék, így az elállási jogról bővebben ÁSZF-ünkben olvashat!

A kép illusztráció! A vízhatlan matracvédő steppelése eltér a képen látható mintázattól.
Anyaga:
Filmréteg: 100% PVC
Felső réteg: fehér, puha kelme
Körgumis szoknya: 100% poliészter elasztikus vendéganyag

Töltete: 100 gr/nm poliészter

Származási helye: Magyarország

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.