20 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat

Termékeink

AlvásStúdió Comfort vízhatlan körgumis matracvédő  80x200 cmAlvásStúdió Comfort vízhatlan körgumis matracvédő  80x200 cm

AlvásStúdió Comfort vízhatlan körgumis matracvédő 80x200 cm

[96152]

Szállítási idő: 24-48 órán belüli expressz kiszállítással

6 490 Ft

Darab:
A AlvásStúdió Comfort vízhatlan matracvédő alapanyaga a 21. századi technológiát idéző ultrahangos steppelésű. Rendkívül puha, selymesen simogató érzést biztosító felső kelméből, PVC vízzáró alsó filmrétegből és poliészter töltetből áll. Egyedi érzést biztosít használójának, hiszen egyszerre nyújtja a kényelmi és a vízhatlan matracvédők jótékony hatásait. Így minden igényt kielégít. Rögzítése egyszerű és elmozdulás mentes. A hagyományos sarokgumis felhelyezési mód helyett kapott egy elasztikus (rugalmas) anyagból készült körgumis, szoknyás megoldást. Ennek az új vendéganyagnak köszönhetően a matracvédő szinte láthatatlanul védi a matracodat a szennyeződésektől.
Sabata termékeink antiallergén és higiénikus tulajdonságokkal rendelkeznek. Vízhatlan, de ugyanakkor fordított irányban a vízpárákat átengedi, ezáltal a matracot lélegezni engedi. Hosszú élettartamú és tökéletes kényelemérzetet nyújtó termék.
Házilag 60 fokon mosható, vasalást nem igényel.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.