20 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat

Termékeink

TED Body Zone hideghab matrac 120x190 cm vákuumcsomagoltTED Body Zone hideghab matrac 120x190 cm vákuumcsomagoltTED Body Zone hideghab matrac 120x190 cm vákuumcsomagolt

TED Body Zone hideghab matrac 120x190 cm vákuumcsomagolt

Hideghab vákuummatrac

Szállítási idő: 6-8 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

90 200 83 400 Ft

Darab:
A Ted Body Zone egy 20 cm magas, vákuumcsomagolt, 5 zónás hideghab matrac.

A Body Zone innovatív megjelenésével, valamint modern profilozással egy igazán egyedi matrac. A profilozásnak köszönhetően a hablemezek segítségével a matrac könnyen alkalmazkodik a testhez, követi annak minden mozgását. A matracban található 5 komfort zóna garantálja, hogy a test minden része megfelelő alátámasztást kapjon. A fej és lábrésznél található 3D-s textil biztosítja az egészséges szellőzést, és segít a hőmérséklet szabályozásban, ami garantálja a tökéletes komfortérzetet. A matrac oldalai eltérő profilozásúak, ennek köszönhetően két különböző keménységgel rendelkezik. Testünk igénye idővel változik, így a kényelmi igényünk is. Önnek könnyebb változtatni, ha idővel más felületen jobban tud pihenni. A BODY ZONE az optimális megoldás!

Antiallergén és antisztatikus steppelt huzata nemcsak esztétikus, gyűrődésmentes is.

Garancia: 8 év

Mag:
7 zónás nagy rugalmasságú hab (30kg/m3)

Huzat:
Neo Vogue textil, antisztatikus kezeléssel

Legfelső súlyhatár: 120kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.