30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Stille Thermo Control C&W hideghab matrac 120x200 cmStille Thermo Control C&W hideghab matrac 120x200 cm

Stille Thermo Control C&W hideghab matrac 120x200 cm

téli-nyári oldalas huzat

Szállítási idő: 2-4 hét

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

182 600 Ft

Darab:
A Stille Thermo Control C&W egy 23 cm magas, téli-nyári oldallal rendelkező, 7 zónás hideghab matrac.

A matrac egyik oldalán 5 cm vastag 7 zónás (40 kg/m3) sűrűségű hideghab kemény réteget kapott mely határozott, feszes tartást biztosít. A CNC-vezérléssel kialakított, háromdimenziós kockavágási technológia optimális alváskomfortot biztosít. Az így kialakított keresztirányú felületi légcsatornák növelik a matrac belsejében a mikroklimatikus tulajdonságokat, és megakadályozzák a magas páratartalom kialakulását a matracban. A hatékonyabb szellőzés csökkenti az éjszakai fülledt érzés kockázatát.

A másik oldalon található lágyabb, 4 cm vastag, 7 zónás, nagy rugalmasságú HR hab (40kg/m3) kényelmi-réteg a váll és medencetájékra gyakorolt felületi nyomást hatékonyan csökkentve komfortos fekvést biztosít oldalt fekvők számára. A hason-háton alvókhoz képest az oldalukon fekvő embereknél nagyobb nyomás nehezedik a testfelületre különösen váll és medencetájékon. Számukra nagyobb valószínűséggel nyújtanak megfelelő komfortot a félkemény fekvőbetétek.

A matrac közepén elhelyezett 12 cm vastag (30 kg/m3) sűrűségű közepesen kemény hab megfelelő tartást biztosít a párnázórétegek között a test optimális alátámasztásához.

Ice Sleep hűsítő oldal:
Az egyedülálló nanotechnológiával készült hűsítő oldal a huzatba beleszőtt speciális üreges szálaknak köszönhetően szabályozza a testhőt. Ez az új innovatív technológia érezhetően hűs érzetet biztosít akár a nagyobb nyári melegben is.

Warmer fűtő oldal:
A "Boytekx" által fejlesztett különleges pamutszövet, magába szívja a párát és a nedvességet, és megfelelő klímát biztosít a téli éjszakákon. A Szerkezetében található speciális rostok hőt termelnek, ezáltal melegen tartják a testet.

A hűtő főtő oldal, tetszés szerint variálható a különböző keménységű oldalak között. Ezáltal 4 különböző komfortot lehet kialakítani az ágyunkban. A teljesen kettécipzározható huzat könnyedén kezelhető, mivel a nagyobb méretű (160 vagy 180x200 cm-es) matracok huzata is háztartási körülmények között tisztítható. Mindkét huzattípus 40°C-on mosógépben mosható.

Garancia: 10 év

Matrac felépítése:
5 cm 7 zónás 40 kg/m3/50 hideghab kemény réteg
12 cm 30 kg/m3/40 sűrűségű közepesen kemény tartóhab
4 cm 7 zónás nagy rugalmasságú HR hab 40kg/m3/30 lágyabb párnázóréteg


Legfelső súlyhatár: 120kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.