20 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat

Termékeink

Ceriflex Selena Comfort hideghab matrac 140x200 cm vákuumcsomagoltCeriflex Selena Comfort hideghab matrac 140x200 cm vákuumcsomagoltCeriflex Selena Comfort hideghab matrac 140x200 cm vákuumcsomagoltCeriflex Selena Comfort hideghab matrac 140x200 cm vákuumcsomagolt

Ceriflex Selena Comfort hideghab matrac 140x200 cm vákuumcsomagolt

22cm vastag téli/nyári oldalas Aloe Vera huzattal

Szállítási idő: 24-48 órán belül EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁSSAL!

96 800 75 600 Ft

Darab:
Ceriflex vákuum matrac az egyik legvastagabb vákuummatrac a piacon. 22cm magasság az olcsó olasz matracok között igazi ritkaságnak számít. Fékemény matrac ami elég rugalmas is, gyönyörű matrachuzat, téli-nyári oldal jellemez minden Ceriflex Selena Comfort matracot. A Ceriflex Selena Comfort matrac mindenkinek ajánlott, aki szereti a kicsit keményebb, de nagyon kényelmes komfortot, aki megbízható, jó minőségű alapanyagok felhasználásával készült matracra vágyik és szeretné, ha matraca valóban kibírna leglább 10-15 évet. A Ceriflex Selena Comfort hideghab vákuum matrac jó minőségű Elioflex alapanyagból készül, így speciálisan rugalmas és rendkívül jó formakövető. A Selena Comfort matracoknál felhasznál kifogástalan minőségű alapanyag, a matracmag szinte egyedülálló vastagsága és az igényes olasz design szerint kialakított antiallergén Aloe Vera kivonattal készülő matrachuzat valóban minden igényt kielégít, amit csak egy matractól elvárhatunk ebben az árkategóriában. Sőt! Aki tehát egy stabil, jó minőségű de olcsó és megbízható vákuummatracra vágyik igazi olasz minőségben azok lehet, hogy megtalálták a legmegfelelőbb terméket. A Ceriflex Selena Comfort ár/ érték aránya kimagasló!

Egészségpénztárra elszámolható matrac!
A MATRACMAG Minden Ceriflex® Selena Comfort matrac a speciális cellaszerkezetű Elioflex hideghab alapanyagból készül, amely különleges rugalmasságának és cellaszerkezetének köszönhetően egyedülállóan hosszú élettartamot, tökéletes komfortot és formakövetést nyújt használójának. A MATRACHUZAT A tökéletes és nem túlzó olasz design minden egyes Ceriflex® matracban megjelenik. Nincs ez másléppen a Slelena Comfort matracok esetében sem, hiszen a vastag és jó minőségű matrachuzat a matrac egyik gyöngyszeme. A különleges Aloe Vera kikészítésű matrachuzat túl az esztétikai megjelenésén, gyorsan szellőzik, így száraz és egészséges alvási környezetet biztosít minden egyes éjszaka. A Selena Comfort matrac forgatható, hiszen a téli-nyári oldalas kialakításnak köszönhetően a matrac egyik oldalán 100% tiszta melegítő gyapjú van a huzat rétegek közé steppelve a hideg téli éjszakákra, míg a másik oldal a melegebb időszakban nyújt hűsítő élményt.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.