30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Bio-Textima Lineanatura Orthomassage matrac 130x190 cm Sanitized huzattal vákuumcsomagoltBio-Textima Lineanatura Orthomassage matrac 130x190 cm Sanitized huzattal vákuumcsomagoltBio-Textima Lineanatura Orthomassage matrac 130x190 cm Sanitized huzattal vákuumcsomagolt

Bio-Textima Lineanatura Orthomassage matrac 130x190 cm Sanitized huzattal vákuumcsomagolt

Sanitized huzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

210 900 158 180 Ft

Darab:
A Bio-Textima Lineanatura Orthomassage egy 21 cm magas, 5 zónás, közepesen kemény/kemény, különböző keménységi oldallal rendelkező vákuumcsomagolt matrac.

A két, egymástól eltérő keménységű oldallal készített Orthomassage egy igazán különleges modell a vákuummatracok között. A gerinc megfelelően rugalmas, mégis határozott alátámasztásáért felelős kókuszrost lapból és heterogén habból készített mag mellett egyik oldalon egy pontugalmas, átszellőző hab, míg másik oldalon egy profilozott, szintén pontrugalmas, anatómiai zónákra osztott fekvőfelület kapott helyet. A levehető, mosható huzattal készített matrac így picivel többet kínál, mint a vákuummatracok többsége.

Sanitized® matrachuzat: antiallergén és antibakteriális
A Sanitized® antimikrobiális kezeléssel ellátott matrachuzat meggátolja a baktériumok, a penészgombák, az atkák és az algák elterjedését, illetve azok szaporodását, valamint meggátolja a nemkívánatos szagok és foltok kialakulását is. Az ezüst-ionokkal és egyéb anyagokkal történő kezelés a szövetbe integráltan történik, azaz beágyazódik abba, így az nem kopik le, és többszöri mosás mellett sem mosódik ki a matrac huzatából. A svájci Sanitized® fertőtlenítő technológia további előnye, hogy nem változtatja meg a kezelésen átesett matracszövet felületét, ezáltal a matrac huzatán tapintása nem változik. Emellett bőrgyógyászatilag tesztelt, 100% bőrbarát és antiallergén.
A matrac fekvőfelületén található huzat lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére) és 2 év a huzatra.*
*Huzat: a matrac huzata használat során megnyúlhat. Természetes nyúlás mértéke: 1 cm.
A matrac felépítése:
- választható matracszövet
- klímaszál steppelőanyag
- belső matrachuzat
- 4 cm vastag, 5 zónás ortopedikus hab
- 2 cm vastag ortopedikus hab
- 1 cm vastag kókusz merevítő réteg
- 2 cm vastag heterogén hab merevítő réteg
- 10 cm vastag ortopedikus hab

Legfelső súlyhatár: 130kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.