20 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Bio-Textima Lineanatura Orthomassage matrac  90x200 cm Tencel huzattal vákuumcsomagoltBio-Textima Lineanatura Orthomassage matrac  90x200 cm Tencel huzattal vákuumcsomagoltBio-Textima Lineanatura Orthomassage matrac  90x200 cm Tencel huzattal vákuumcsomagolt

Bio-Textima Lineanatura Orthomassage matrac 90x200 cm Tencel huzattal vákuumcsomagolt

Tencel huzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

119 250 Ft

Darab:
A Bio-Textima Lineanatura Orthomassage egy 21 cm magas, 5 zónás, közepesen kemény/kemény, különböző keménységi oldallal rendelkező vákuumcsomagolt matrac.

A két, egymástól eltérő keménységű oldallal készített Orthomassage egy igazán különleges modell a vákuummatracok között. A gerinc megfelelően rugalmas, mégis határozott alátámasztásáért felelős kókuszrost lapból és heterogén habból készített mag mellett egyik oldalon egy pontugalmas, átszellőző hab, míg másik oldalon egy profilozott, szintén pontrugalmas, anatómiai zónákra osztott fekvőfelület kapott helyet. A levehető, mosható huzattal készített matrac így picivel többet kínál, mint a vákuummatracok többsége.

Tencel® matrachuzat: nedvesség- és hőszabályozó
A farost cellulózából készített Tencel® huzat extra nedvszívó képességének köszönhetően optimális bőr- és alvásklímát teremt. A Tencel® szálak apró rostokból állnak, amelyek között szubmikroszkópikus csatornák vannak. Ezek a csatornák képesek felszívni és elszállítani a nedvességet, aminek elpárologtatásával a bőr felülete automatikusan lehűl. Mindeközben nincs bőrirritáció: a Tencel® szálak felülete teljesen sima, így simább és lágyabb érzéssel kényezteti a bőrt és a testfelületet. A Tencel® huzat természetesen gondoskodik a higiéniáról is: a nedvesség azonnal a szálak belsejébe kerül, nem alakul ki felületükön ún. nedvességfólia, amely fenntarthatná a baktériumok növekedését. Antibakteriális hatását tehát abszolút természetesen, kemikáliák alkalmazása nélkül fejti ki.
A matrac fekvőfelületén található huzat lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére) és 2 év a huzatra.*
*Huzat: a matrac huzata használat során megnyúlhat. Természetes nyúlás mértéke: 1 cm.
A matrac felépítése:
- választható matracszövet
- klímaszál steppelőanyag
- belső matrachuzat
- 4 cm vastag, 5 zónás ortopedikus hab
- 2 cm vastag ortopedikus hab
- 1 cm vastag kókusz merevítő réteg
- 2 cm vastag heterogén hab merevítő réteg
- 10 cm vastag ortopedikus hab

Legfelső súlyhatár: 130kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.