20 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Bio-Textima Lineanatura Duosleep matrac 100x200 cm Smart Clima huzattal vákuumcsomagoltBio-Textima Lineanatura Duosleep matrac 100x200 cm Smart Clima huzattal vákuumcsomagoltBio-Textima Lineanatura Duosleep matrac 100x200 cm Smart Clima huzattal vákuumcsomagolt

Bio-Textima Lineanatura Duosleep matrac 100x200 cm Smart Clima huzattal vákuumcsomagolt

Smart Clima huzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

112 680 Ft

Darab:
A Bio-Textima Lineanatura DuoSleep egy 18 cm magas, közepesen kemény/kemény, különböző keménységi oldallal rendelkező vákuumcsomagolt matrac.

A DuoSleep vákuumatrac két eltérő keménységű oldalával lehetővé teszi, hogy maximálisan alkalmazkodjon a felhasználói igényekhez. Magrésze tartós és pontrugalmas annak érdekében, hogy minél jobban kövesse az alvó test vonalát. A beépített szellőzők biztosítják a megfelelő átszellőzést és légcserét.

Tencel® matrachuzat: nedvesség- és hőszabályozó
A farost cellulózából készített Tencel® huzat extra nedvszívó képességének köszönhetően optimális bőr- és alvásklímát teremt. A Tencel® szálak apró rostokból állnak, amelyek között szubmikroszkópikus csatornák vannak. Ezek a csatornák képesek felszívni és elszállítani a nedvességet, aminek elpárologtatásával a bőr felülete automatikusan lehűl. Mindeközben nincs bőrirritáció: a Tencel® szálak felülete teljesen sima, így simább és lágyabb érzéssel kényezteti a bőrt és a testfelületet. A Tencel® huzat természetesen gondoskodik a higiéniáról is: a nedvesség azonnal a szálak belsejébe kerül, nem alakul ki felületükön ún. nedvességfólia, amely fenntarthatná a baktériumok növekedését. Antibakteriális hatását tehát abszolút természetesen, kemikáliák alkalmazása nélkül fejti ki.
A matrac fekvőfelületén található huzat lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére) és 2 év a huzatra.*
*Huzat: a matrac huzata használat során megnyúlhat. Természetes nyúlás mértéke: 1 cm.
Felépítés:
- steppelt, tisztítható, választható matracszövet
- antiallergén klímaszál steppelőanyag
- Közepesen kemény oldal: 8 cm vastag, alaktartó ELIOCELL® magrész közepes keménységgel
- Kemény oldal: 8 cm vastag, alaktartó ELIOCELL® magrész megnövelt keménységgel
- klímaszállal steppelt, választható, levehető, mosható matracszövet

Legfelső súlyhatár: 130kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.