30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Bio-Textima Lineanatura Anatoflex Classic matrac 160x200x18 cm Sanitized huzattal vákuumcsomagoltBio-Textima Lineanatura Anatoflex Classic matrac 160x200x18 cm Sanitized huzattal vákuumcsomagoltBio-Textima Lineanatura Anatoflex Classic matrac 160x200x18 cm Sanitized huzattal vákuumcsomagolt

Bio-Textima Lineanatura Anatoflex Classic matrac 160x200x18 cm Sanitized huzattal vákuumcsomagolt

Sanitized huzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

157 410 Ft

Darab:
A Bio-Textima Lineanatura Anatoflex egy 18 cm magas, közepesen kemény, téli-nyári oldallal rendelkező vákuumcsomagolt matrac.

Az Anatoflex Classic vákuummatrac egy igazi klasszikus a matracok között, amely ötvözi a funkcionalitást és a hagyományt. Magrésze stabil, tehát alkalmazkodik az elfekvő testhez. Tiszta élő gyapjúval készülő téli oldala kellemesen melegítő, klímaszállal steppelt nyári oldala pedig hűsítő, így biztosítva az évszaknak megfelelő alvásklímát.

Sanitized® matrachuzat: antiallergén és antibakteriális
A Sanitized® antimikrobiális kezeléssel ellátott matrachuzat meggátolja a baktériumok, a penészgombák, az atkák és az algák elterjedését, illetve azok szaporodását, valamint meggátolja a nemkívánatos szagok és foltok kialakulását is. Az ezüst-ionokkal és egyéb anyagokkal történő kezelés a szövetbe integráltan történik, azaz beágyazódik abba, így az nem kopik le, és többszöri mosás mellett sem mosódik ki a matrac huzatából. A svájci Sanitized® fertőtlenítő technológia további előnye, hogy nem változtatja meg a kezelésen átesett matracszövet felületét, ezáltal a matrac huzatán tapintása nem változik. Emellett bőrgyógyászatilag tesztelt, 100% bőrbarát és antiallergén.
A matrac nyári fekvőfelületéről a huzat lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére) és 2 év a huzatra.*
*Huzat: a matrac huzata használat során megnyúlhat. Természetes nyúlás mértéke: 1 cm.
Felépítés

Téli oldal:
- hideghabfilc réteggel és klímaszállal steppelt merinói gyapjú
- alaktartó ELIOCELL magrész
Nyári oldal:
- hideghabfilc réteggel és klímaszállal steppelt matracszövet


Legfelső súlyhatár: 130kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.