30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Bio-Textima CLASSICO Comfort FOUR matrac 160x200 cm vákuumcsomagolt

Bio-Textima CLASSICO Comfort FOUR matrac 160x200 cm vákuumcsomagolt

memóriahabbal steppelt matrachuzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

170 900 Ft

Darab:
A Bio-Textima CLASSICO Comfort FOUR egy 18 cm magas, kemény, vákuumcsomagolt matrac.

A Comfort FOUR vákuummatrac négyféle felületi komfortot kínáló monozónás hideghab matrac. Huzata aromakapszulás memóriahabbal steppelt.

Mi is az a vákuummatrac?
A vákuummatracok több évtizedes tapasztalatszerzés és fejlesztés eredménye. A vákuummatrac működési elvét 1983-ban publikálták először. Olaszországban a Giuliano Magni vezette Magniflex cég készítette az első ilyen csomagolású matracokat. A cél a szállítási és raktározási költségek csökkentése volt, hogy a piacra jó minőségű, de jobb ár- értékaránnyal rendelkező matracok kerüljenek. Így jött létre egy teljesen új termékcsalád: a vákuum matracok.
Sokan azt hiszik, hogy ez egy teljesen elváló matrac típus a többitől, pedig vákuumozni szinte minden matrac típust lehet a rugósoktól kezdve egészen a memória habos matracokig.
A technológia lényege, hogy egy több tonnás prés alá helyezik a matracok, amely összepréselve kiszorítja a habszerkezetben / rugós szerkezetben lévő levegőt. Ezután a felbontásig több levegő nem jut a kipréselt matracba.

Garancia: 4 év

Felépítés:
- testhőre lágyuló memóriahabbal steppelt Bayscent Neutralizer® aromakapszulás matrachuzat (a matracmag átforgatásához cipzáras, levehető kivitelben)
- 8 cm vastag ELIOCELL® hideghab komfortréteg
- 8 cm vastag megerősített, magasabb keménységű, ortopedikus hideghab komfortréteg
- ellenálló PP-PES jacquard matrachuzat

Súlykorlát: 130 kg

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.