30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Bio-Textima CLASSICO Comfort COCO matrac 110x200 cm vákuumcsomagolt

Bio-Textima CLASSICO Comfort COCO matrac 110x200 cm vákuumcsomagolt

antiallergén matrachuzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

139 900 Ft

Darab:
A Bio-Textima CLASSICO Comfort COCO egy 22 cm magas, közepesen kemény-kemény, vákuumcsomagolt matrac.

A Comfort COCO vákuummatrac oldalanként eltérő keménységű, klímacsatornás, zónásított hideghab fekfőfelülettel rendelkező hideghab matrac, antiallergén huzatban.

Mi is az a vákuummatrac?
A vákuummatracok több évtizedes tapasztalatszerzés és fejlesztés eredménye. A vákuummatrac működési elvét 1983-ban publikálták először. Olaszországban a Giuliano Magni vezette Magniflex cég készítette az első ilyen csomagolású matracokat. A cél a szállítási és raktározási költségek csökkentése volt, hogy a piacra jó minőségű, de jobb ár- értékaránnyal rendelkező matracok kerüljenek. Így jött létre egy teljesen új termékcsalád: a vákuum matracok.
Sokan azt hiszik, hogy ez egy teljesen elváló matrac típus a többitől, pedig vákuumozni szinte minden matrac típust lehet a rugósoktól kezdve egészen a memória habos matracokig.
A technológia lényege, hogy egy több tonnás prés alá helyezik a matracok, amely összepréselve kiszorítja a habszerkezetben / rugós szerkezetben lévő levegőt. Ezután a felbontásig több levegő nem jut a kipréselt matracba.

Garancia: 4 év

Felépítés:
- extravastag HACOsoft® hőrögzített, nem szőtt textíliával zónásítva steppelt, antiallergén Soft & Fresh® matrachuzat (cipzáras, levehető, mosógépben mosható kivitelben)
- 3 cm vastag klímacsatornás, 5 anatómiai zónára osztott ortopedikus hideghab komfortréteg
- 2 cm vastag erősített ortopedikus hab merevítőréteg
- 1 cm vastag kókusz merevítőréteg
- 14 cm vastag ortopedikus, átszellőző hideghab matracmag
- ellenálló PP-PES jacquard matrachuzat

Súlykorlát: 130 kg

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.