30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Bio-Textima BASIC Trio BASIC matrac 180x190 cm vákuumcsomagolt

Bio-Textima BASIC Trio BASIC matrac 180x190 cm vákuumcsomagolt

PES matrachuzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

136 800 Ft

Darab:
A Bio-Textima BASIC Trio BASIC egy 17 cm magas, kemény hideghab vákuumcsomagolt matrac.

A Bio-Textima BASIC Trio BASIC egy 17 cm vastagságú, kemény vákuumcsomagolt hideghab matrac. A Trio BASIC monozónás habból kialakított magrésze anatómiailag is megfelelő gerinc alátámasztást biztosít. Kemény fekvéskomfortú matracokat kedvelő és 100 kilogrammot nem meghaladó testsúlyúak számára ideális választás a belépő szintű matracaink közül!

Mi is az a vákuummatrac?
A vákuummatracok több évtizedes tapasztalatszerzés és fejlesztés eredménye. A vákuummatrac működési elvét 1983-ban publikálták először. Olaszországban a Giuliano Magni vezette Magniflex cég készítette az első ilyen csomagolású matracokat. A cél a szállítási és raktározási költségek csökkentése volt, hogy a piacra jó minőségű, de jobb ár- értékaránnyal rendelkező matracok kerüljenek. Így jött létre egy teljesen új termékcsalád: a vákuum matracok.
Sokan azt hiszik, hogy ez egy teljesen elváló matrac típus a többitől, pedig vákuumozni szinte minden matrac típust lehet a rugósoktól kezdve egészen a memória habos matracokig.
A technológia lényege, hogy egy több tonnás prés alá helyezik a matracok, amely összepréselve kiszorítja a habszerkezetben / rugós szerkezetben lévő levegőt. Ezután a felbontásig több levegő nem jut a kipréselt matracba.
Felépítése: 17 cm vastag átszellőző hideghab matracmag

Huzat: HACOsoft® hőrögzített, nem szőtt textíliával steppelt, hurkolt PES matrachuzat (cipzáras, levehető, mosógépben mosható kivitelben)

A matrac huzata levehető és mosógépben 30°C-on mosható.

Legfelső súlyhatár: 100kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.