30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Bio-Textima BASIC Pure WHITE matrac 140x200 cm vákuumcsomagolt

Bio-Textima BASIC Pure WHITE matrac 140x200 cm vákuumcsomagolt

pamut-PES matrachuzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

79 400 Ft

Darab:
A Bio-Textima BASIC Pure WHITE egy 14 cm magas, közepesen kemény hideghab vákuumcsomagolt matrac.

A Bio-Textima BASIC Pure WHITE egy 14 cm vastagságú, közepesen kemény vákuumcsomagolt hideghab matrac. A Pure WHITE monozónás habból kialakított magrésze anatómiailag is megfelelő gerinc alátámasztást biztosít. Közepesen kemény fekvéskomfortú matracokat kedvelő és 90 kilogrammot nem meghaladó testsúlyúak számára ideális választás a belépő szintű matracaink közül!

Mi is az a vákuummatrac?
A vákuummatracok több évtizedes tapasztalatszerzés és fejlesztés eredménye. A vákuummatrac működési elvét 1983-ban publikálták először. Olaszországban a Giuliano Magni vezette Magniflex cég készítette az első ilyen csomagolású matracokat. A cél a szállítási és raktározási költségek csökkentése volt, hogy a piacra jó minőségű, de jobb ár- értékaránnyal rendelkező matracok kerüljenek. Így jött létre egy teljesen új termékcsalád: a vákuum matracok.
Sokan azt hiszik, hogy ez egy teljesen elváló matrac típus a többitől, pedig vákuumozni szinte minden matrac típust lehet a rugósoktól kezdve egészen a memória habos matracokig.
A technológia lényege, hogy egy több tonnás prés alá helyezik a matracok, amely összepréselve kiszorítja a habszerkezetben / rugós szerkezetben lévő levegőt. Ezután a felbontásig több levegő nem jut a kipréselt matracba.
Felépítése: 13 cm vastag átszellőző hideghab matracmag

Huzat: HACOsoft® hőrögzített, nem szőtt textíliával steppelt Bayscent Neutralizer® aromakapszulás matrachuzat (cipzáras, levehető, mosógépben mosható kivitelben)

A matrac huzata levehető és mosógépben 30°C-on mosható.

Legfelső súlyhatár: 90kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.