30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Bio-Textima BASIC Aloe LINE matrac  80x200 cm vákuumcsomagolt

Bio-Textima BASIC Aloe LINE matrac 80x200 cm vákuumcsomagolt

Aloe Vera aromakapszulás matrachuzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

55 200 Ft

Darab:
A Bio-Textima BASIC Aloe LINE egy 14 cm magas, közepesen kemény hideghab vákuumcsomagolt matrac.

A Bio-Textima BASIC Aloe LINE egy 14 cm vastagságú, közepesen kemény vákuumcsomagolt hideghab matrac. Az Aloe LINE monozónás habból kialakított magrésze anatómiailag is megfelelő gerinc alátámasztást biztosít. Közepesen kemény fekvéskomfortú matracokat kedvelő és 90 kilogrammot nem meghaladó testsúlyúak számára ideális választás a belépő szintű matracaink közül!

Mi is az a vákuummatrac?
A vákuummatracok több évtizedes tapasztalatszerzés és fejlesztés eredménye. A vákuummatrac működési elvét 1983-ban publikálták először. Olaszországban a Giuliano Magni vezette Magniflex cég készítette az első ilyen csomagolású matracokat. A cél a szállítási és raktározási költségek csökkentése volt, hogy a piacra jó minőségű, de jobb ár- értékaránnyal rendelkező matracok kerüljenek. Így jött létre egy teljesen új termékcsalád: a vákuum matracok.
Sokan azt hiszik, hogy ez egy teljesen elváló matrac típus a többitől, pedig vákuumozni szinte minden matrac típust lehet a rugósoktól kezdve egészen a memória habos matracokig.
A technológia lényege, hogy egy több tonnás prés alá helyezik a matracok, amely összepréselve kiszorítja a habszerkezetben / rugós szerkezetben lévő levegőt. Ezután a felbontásig több levegő nem jut a kipréselt matracba.
Felépítése: 13 cm vastag átszellőző hideghab matracmag

Huzat: HACOsoft® hőrögzített, nem szőtt textíliával steppelt, antiallergén Aloe Vera aromakapszulás matrachuzat (cipzáras, levehető, mosógépben mosható kivitelben)

A matrac huzata levehető és mosógépben 30°C-on mosható.

Legfelső súlyhatár: 90kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.