20 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat

Termékeink

Best Dream Memory Duet memory matrac 100x220 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL

Best Dream Memory Duet memory matrac 100x220 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL

Szállítási idő: 4-5 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

101 205 93 420 Ft

Darab:
A Best Dream Memory Duet egy 20 cm magas, vákuumcsomagolt memory matrac. A 5 cm-es Memory foam (50kg/m3) komfortréteg tökéletesen felveszi a test vonalát. Segíti a vérkeringést, kevesebb lesz a forgolódás éjszaka és még jobb alvásminőséget érhetünk el. A testünk súlyának eloszlása teljesen egyenletes az egész fekvőfelületen. A matrac felső részén található memory réteg feladata, hogy idomuljon testünkhöz és nem fordítva. Mialatt memory matracon fekszik, gerince és végtagjai természetesen helyzetükben pihennek, ezáltal mentesíti az izmokat és idegeket a terheléstől. A matrac meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös hosszú időn át fekvő személyek részére.

Garancia: 12 év

A matrac felépítése:

30 kg/m3 sűrűségű ortopédiai poliuretán kemény maggal rendelkezik, tetején 5 cm vastag memory réteggel

A matrac huzata:

A BAYSCENT® huzat anyaga mikrokapszulákat tartalmaz. Kiszűri a kellemetlen szagokat, tisztává, puhává és friss illatúvá teszi a matracot. A Bayscent új neutralizált szövete hat a kellemetlen szagok ellen. Az alvás alatti mozgás elősegíti a mikrokapszulákban található értékes kivonatok felszabadulását, ennek köszönhetően megszűnik az éjszakai izzadás okozta kellemetlen szagok kialakulása. A matrac huzata levehető, 3D szellőző szövettel van körbe ellátva, mely megakadályozza a nedvességet felhalmozódását, száraz és szellőző fekvőfelületet biztosítanak a zavartalan pihenés érdekében. A matrac huzata nem levehető, nem mosható! Matracvédő használatát javasoljuk!

Ezt a matracot akár egyedi méretben is el tudjuk készíteni. EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA elszámolható matrac! Javasolt felső súlyhatár 120kg/fő.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.