30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Best Dream Memory Comfort memory matrac 100x220 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL

Best Dream Memory Comfort memory matrac 100x220 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL

Antiallergén , antibakteriális Jacquard matracszövettel

Szállítási idő: 4-5 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, az 50%-os előlegről díjbekérőt állítunk ki Önnek, amelyet banki átutalással tud teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

116 490 Ft

Darab:
A Best Dream Memory Comfort egy 20 cm magas, vákuumcsomagolt memory matrac. A 2cm-es memory foam (50kg/m3) komfortréteg befogadja a fekvő testet, az ortopédikus hab magrész pedig biztosítja a megfelelő alátámasztást. Kivételes tulajdonságai közé tartozik a rugalmassága mely révén tökéletesen idomul az emberi test alakjához, segíti az izmok és idegek tehermentesítését, egészséges vérkeringést biztosít. A matracon található memory réteg az alaphelyzetbe való lassú visszatérési effektusának köszönhetően biztosítja testünk optimális ortopédiai megtámasztását. A matrac meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös hosszú időn át fekvő személyek részére is.

Garancia: 2 év teljes körű jótállás, 8 év szavatosság a belső magra

A matrac felépítése:

30 kg/m3 sűrűségű poliuretán kemény maggal rendelkezik, tetején 2 cm vastag memory réteggel

A matrac huzata:

A BAYGARD® huzat hosszan tartó por-atka elleni védelmet nyújt és víztaszító tulajdonsággal rendelkezik. A huzatanyag szálait láthatatlan szennyeződés gátló réteg borítja, mely megakadályozza a szövet kifakulását, összeragadását, ezáltal megfelelő szellőzést biztosít. A matrac huzata fix, nem levehető, nem mosható! Matracvédő használatát javasoljuk!

Ezt a matracot akár egyedi méretben is el tudjuk készíteni. EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA elszámolható matrac! Javasolt felső súlyhatár 120kg/fő.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.