30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Best Dream Memory Bamboo matrac 120x200 cm vákuumcsomagolt AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL

Best Dream Memory Bamboo matrac 120x200 cm vákuumcsomagolt AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL

A matrac huzata bambusz szálakkal átszőtt

Szállítási idő: Előreláthatólag 1-2 hét, de a pontos készletről ismert elérhetőségeinken érdeklődjön!

143 900 Ft

Darab:
A Best Dream Memory Bamboo egy 20 cm magas, vákuumcsomagolt memory matrac. A 4 cm-es Mindfoam (50kg/m3) komfortréteg befogadja a fekvő testet, a matrac magvának alsó rétege Waterfoam, mely tökéletes alátámasztást biztosít. A Memory Bamboo matracot azért ajánljuk mert kényelmes és testünk minden pontjához tökéletesen hozzáidomul. Ezáltal egészséges alátámasztást biztosít a nyaknak, hátnak és csípőnek, így nyújtva egészséges és kellemes éjszakai pihenést.
A huzat bambusz szálak beleszövésével készült antiallergén szövet, mely kellő védelmet nyújt a poratkák, gombák, baktériumok ellen. Szabályozza a test hőmérsékletét, ezáltal nyáron a huzatba szőtt bambusz szálak elvezetik a testhőt és a nedvességet, télen viszont kellemesen meleg érzést nyújt.

Garancia: 2 év teljes körű jótállás, 10 év szavatosság a belső magra

A matrac felépítése:

13 cm magas 30 kg/m3 sűrűségű poliuretán maggal rendelkezik, tetején 4 cm vastag memory réteggel

A matrac huzata:

A matrac huzata bambusz szálak szövésével készült antiallergén szövet, mely kellő védelmet nyújt a poratkák, gombák, baktériumok ellen. Szabályozza a test hőmérsékletét, így télen meleg, nyáron pedig kellemes hőérzetet ad mivel a bambusz szálak elvezetik a meleget és a nedvességet a matrac huzatából. A matrac huzata zipzárral van ellátva, levehető 60 °C-on mosható.

Ezt a matracot akár egyedi méretben is el tudjuk készíteni. EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA elszámolható matrac! Javasolt felső súlyhatár 120kg/fő.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.