30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

AlvásStúdió Memofit Seven memory matrac 180x200 cm ALOE huzattal vákuumcsomagolt

AlvásStúdió Memofit Seven memory matrac 180x200 cm ALOE huzattal vákuumcsomagolt

ALOE huzat

A szállítási idő előreláthatólag 2-3 hét.

340 520 Ft

Darab:
A megnövelt memory foam komfortréteggel rendelkező matrac, mely különlegesen puhává, befogadóvá teszi a fekvőfelületet, így egészen körülveszi az alvót. Azoknak is segíthet, akik sokat forgolódnak éjszaka, mivel pozicionálja az alvó testet. Kiváló alvásklímát biztosít.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére) és 2 év a huzatra.*
*Huzat: a matrac huzata használat során megnyúlhat. Természetes nyúlás mértéke: 1 cm.


MIT KELL TUDNI A MEMÓRIA HABOKRÓL?

A Memory hab viszkoelasztikus poliuretánból készül, ami hőmérséklet-érzékeny. Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb a viszkozitása (ellenáll a változásnak), míg a magasabb hőmérsékleten nagyobb a rugalmassága. Emellett nyomás érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a memória hab matrac, matracfeltét (Toper) milliméter pontosan képes a testvonal követésre. Ezáltal lehetővé válik, hogy a matrac több helyen alátámassza a testet. A test legnagyobb nyomáspontjai: a váll, csípő, térd és a fej.

Az emlékező hab (Memory Foam) matrac a felhasználók számára számos előnnyel jár. A 2 legnyilvánvalóbb: nagyobb kényelem, csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. Tehát egy jobb minőségű alvást kapunk. Többet pihenünk kevesebb idő alatt a memória hab matracon, mint a hagyományos matracokon. Ha allergiás, akkor a memória hab matrac különösen hasznos lehet, mert hipoallergén és a por atka ellen is kitűnő.
A matrac felépítése:
7 cm vastag memory foam komfortréteg
12 cm vastag, OC30-as ortopedikus hab magrész

A matrac huzata:
antiallergén klímaszál steppelőanyag
100% pamut belső borítószövet
cipzáras, levehető, mosható

Aloe Vera huzat:
Kiváló minőségű mikrokapszulás matrachuzat. A számtalan vitamint, antioxidánst és értékes anyagot tartalmazó Aloe Vera kivonat védelmet nyújt a matracon megtelepedő gombák és mikroorganizmusok ellen, emellett frissítő hatású.

Legfelső súlyhatár: 130kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.