30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Billerbeck lószőr - latex fedőmatrac 100x200 cm

Billerbeck lószőr - latex fedőmatrac 100x200 cm

lószőr - latex - D16TX311

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

130 000 Ft

Darab:
A Billerbeck Lószőr-Latex kényelmi réteggel rendelkező, 5 cm magas fedőmatraca.

A lószőr évszázadok óta az egyik legnemesebb alapanyag a matrac készítés történelmében. Csak a legjobb minőségű prémium termékekben használják. A lószőr topper rendkívül hatékony belső levegőző rendszerrel bír, ami kiváló izzadásra hajlamos emberek számára. A nedvesség olyan gyorsan áthalad üreges szálain, hogy szinte azonnal megszáradna, ha bevizeznénk.

A toppert ötvözték a latex jótékony hatásával, így rendkívül komfortossá varázsolja jelenlegi matracunkat, fekvőhelyünket.

Miért ajánljuk Önnek topper variációinkat? Mert ezen kényelmi matrac-kiegészítők (topperek) segítségével a matracok fekvőfelületének komfortfokozata jelentősen növelhető és mindenki az egyéni igényeknek megfelelő kivitelt választhatja.
Főbb jellemzők:
4 oldalon cipzárral + 4 db fülecskével
Toppermegasság: 5 cm
+5 db kapocs
A topper huzata 40°C-on mosható!

Huzat:
Közép vastag PES szálbundával steppelt 100% poliészter, többrétegű hurkolt kelme. Belsővarratos varrástechnológiával kialakítva a letisztult és esztétikus megjelenésért felel.

Töltet/mag:
Lószőr/latex

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.