30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Bio-Textima Lineanatura Latex fedőmatrac 180x200x3 cm Sanitized huzattalBio-Textima Lineanatura Latex fedőmatrac 180x200x3 cm Sanitized huzattal

Bio-Textima Lineanatura Latex fedőmatrac 180x200x3 cm Sanitized huzattal

fedőmatrac zónásított latexből

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

91 850 Ft

Darab:
A Bio-Textima Lineanatura termékcsalád, 3 cm magas latex fedőmatraca.

A topper rendelkezik a latex jótékony hatásával, így rendkívül komfortossá varázsolja jelenlegi matracunkat, fekvőhelyünket.
Kiváló megoldás lehet jelenlegi matracunk lágyítására, kihúzható kanapéink komfortosabbá tételére.
Miért ajánljuk Önnek topper variációinkat? Mert ezen kényelmi matrac-kiegészítők (topperek) segítségével a matracok fekvőfelületének komfortfokozata jelentősen növelhető és mindenki az egyéni igényeknek megfelelő kivitelt választhatja.

Lineanatura Latex felületjavító topperünk természetes és pontrugalmas, anatómiai zónákra osztott maggal készült. Elsősorban meglévő fekhelyének lágyításához, rugalmasabbá tételéhez javasoljuk.

Sanitized® matrachuzat: antiallergén és antibakteriális
A Sanitized® antimikrobiális kezeléssel ellátott matrachuzat meggátolja a baktériumok, a penészgombák, az atkák és az algák elterjedését, illetve azok szaporodását, valamint meggátolja a nemkívánatos szagok és foltok kialakulását is. Az ezüst-ionokkal és egyéb anyagokkal történő kezelés a szövetbe integráltan történik, azaz beágyazódik abba, így az nem kopik le, és többszöri mosás mellett sem mosódik ki a matrac huzatából. A svájci Sanitized® fertőtlenítő technológia további előnye, hogy nem változtatja meg a kezelésen átesett matracszövet felületét, ezáltal a matrac huzatán tapintása nem változik. Emellett bőrgyógyászatilag tesztelt, 100% bőrbarát és antiallergén.

A fedőmatrac huzata lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

A sarkokon rögzítést könnyítő gumipántok találhatóak.
A fedőmatrac felépítése:
- 3 cm magas zónásított gumilatex mag
- Sanitized® antiallergén, levehető, mosógépben mosható huzat
- rögzítést könnyítő gumipántok a sarkokon

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.