30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Bio-Textima Latex-7 fedőmatrac 130x190 cm

Bio-Textima Latex-7 fedőmatrac 130x190 cm

fedőmatrac zónásított latexből

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

122 600 Ft

Darab:
A Bio-Textima termékcsalád, 7 cm magas latex fedőmatraca.

A topper rendelkezik a latex jótékony hatásával, így rendkívül komfortossá varázsolja jelenlegi matracunkat, fekvőhelyünket.
Kiváló megoldás lehet jelenlegi matracunk lágyítására, kihúzható kanapéink komfortosabbá tételére.
Miért ajánljuk Önnek topper variációinkat? Mert ezen kényelmi matrac-kiegészítők (topperek) segítségével a matracok fekvőfelületének komfortfokozata jelentősen növelhető és mindenki az egyéni igényeknek megfelelő kivitelt választhatja.

Lineanatura Latex felületjavító topperünk természetes és pontrugalmas, anatómiai zónákra osztott maggal készült. Elsősorban meglévő fekhelyének lágyításához, rugalmasabbá tételéhez javasoljuk.
Felépítés:
• antibakteriális és nedvesség- szabályozó Silver Protect® fedőhuzat (alsó élen cipzáras, levehető kivitelben, a fedőhuzat mosógépben mosható)
• 7 cm vastag zónásított, ízületvédő, pontrugalmas gumilatex komfortréteg
• ellenálló PP-PES jacquard matrachuzat

SILVER PROTECT® ANTIBAKTERIÁLIS ÉS NEDVESSÉG- SZABÁLYOZÓ MATRACHUZAT
Az Argentum Plus nanotechnológiával készített matrachuzat ezüst ionokkal készül, amelyek védelmet nyújtanak a matrac mikrobiális szennyeződése ellen. Az ezüst ugyanis megakadályozza a baktériumok, a gombák és a vírusok szaporodását, inaktivizálja azokat, ezáltal egészségesebb alvási környezetet biztosít. Emellett a szövet viszkóz és poliészter szálainak köszönhetően nem csupán lágy és kellemes tapintású, hanem képes elvezetni a test által termelt nedvességet is, így antibakteriális hatása mellett kiváló nedvesség- és hőszabályozó képességgel rendelkezik.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.