30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Billerbeck kókusz-latex fedőmatrac 160x200 cm

Billerbeck kókusz-latex fedőmatrac 160x200 cm

Kókusz/Latex - D16TX032

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét, csak rendelésre!

136 000 Ft

Darab:
A Billerbeck Kókusz-Latex kényelmi réteggel rendelkező, 5 cm magas fedőmatraca.

Kókusz- latex toppereinket azoknak ajánljuk, akik izzadékonyak vagy allergiában szenvednek, hiszen természetes alapanyagból készülnek és antiallergének.
Kiváló megoldás lehet jelenlegi matracunk keményítésére, ha úgy érezzük puhább a meglévő fekhelyünk, mint amire vágyunk.

A kókuszrost szerkezetének köszönhető jó lég- és nedvesség áteresztő képességet egyesíti a latex cellás szerkezetének nagy rugalmasságával. Stabil, biztos alátámasztást ad. A latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek. Ezt a padozatot azoknak ajánljuk, akik a keményebb fekvőfelületet részesítik előnyben. 

Miért ajánljuk Önnek topper variációinkat? Mert ezen kényelmi matrac-kiegészítők (topperek) segítségével a matracok fekvőfelületének komfortfokozata jelentősen növelhető és mindenki az egyéni igényeknek megfelelő kivitelt választhatja.
Főbb jellemzők:
4 oldalon cipzárral + 4 db fülecskével
Toppermegasság: 5 cm
+5 db kapocs
A topper huzata 40°C-on mosható!

Huzat:
Közép vastag PES szálbundával steppelt 100% poliészter, többrétegű hurkolt kelme. Belsővarratos varrástechnológiával kialakítva a letisztult és esztétikus megjelenésért felel.

Töltet/mag:
Kókusz/Latex

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.