30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

Naturtex Living Szatén-gyapjú félpárna 50x70 cm

Naturtex Living Szatén-gyapjú félpárna 50x70 cm

Félpárna töltősúly: 500gr - 69776

A szállítási idő előreláthatólag 1-3 hét, raktárkészlettől függően!

7 970 Ft

Darab:
Elegáns megjelenésű, magas minőségű párna. Natúr színű, selymes fényű, puha tapintású, bőrbarát párna. A gyapjú a saját súlyának akár 40%-áig képes az alvás közben keletkező párát felvenni és megkötni, így az éjszakai regenerálódás közben folyamatosan száraz, meleg érzetet biztosít.

A természetes alapanyagok – kifejezetten a gyapjú – kedvelőinek valamint azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik magas minőségű, hosszú élettartamú ágyneműre vágynak.

Szakszerű tisztítást igénylő termék.
Fedőanyaga: 95% gyapjú, 5% egyéb

Töltete: 100% újrahasznosított poliésztergolyó (GRS)

Mosás:
- 30 °C-on mosható.
- Fehéríteni tilos.
- Dobos szárítás tilos.
- Az anyag nem vasalható.
- Tisztításkor bizonyos óvatosság szükséges. A P-nél felsorolt oldószerekkel tisztítható, de korlátozott a vízsegédanyag-hozzáadás, a mechanikai hatás és a szárítási hőmérséklet.

Tisztítás és karbantartás
A gyapjú egy speciális anyag, ezért tisztítása is speciális eljárást igényel! A gyapjú természetes lanolintartalmának és eredeti anyagstruktúrájának megőrzéséhez érdemes mindig kifejezetten gyapjútermékek tisztításához kifejlesztett termékeket alkalmazni.
A mosás mellett a gyapjútermékek meghálálják a bizonyos időközönként történő, ún. tisztító átszellőztetést is. A közvetlen, erős napfény, a nyári meleg erre kevésbé alkalmas, sokkal előnyösebb, ha télen, szitáló esőben vagy ködös, nyirkos időben történik a kiszellőztetésük.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.