30 000 Ft felett ingyenes a szállítás Belépés | Kapcsolat | pillow-duvetworld.eu

Termékeink

QMED Ergonomikus hátpárna 44x46x7 cm

QMED Ergonomikus hátpárna 44x46x7 cm

Ergonimikus hátpárna

Szállítási idő: 1-2 hét

26 000 Ft

Darab:
A QMED termékcsalád ergonomikus memóriahabos hátpárnája.

A QMED Ergonomikus hátpárna anatómiai kialakításának köszönhetően fenntartja a derék és a gerinc természetes ívét, ennek köszönhetően a gerinc görbületei anatómiailag helyes pozícióba kerülnek, így a gerincet felépítő csigolyatestek egymáshoz viszonyított távolsága és helyzete is optimálissá válik. Ennek eredményeként a hát izmai ülőhelyzetben nem kényszerülnek plusz munka végzésére a helyes statikai helyzet fenntartásának érdekében.
A párna kidomborodó középső része a lumbális gerincszakasz kiegyensúlyozott ortopédiai megtámasztásában és tehermentesítésében nyújt segítséget, ezáltal elősegítve az ülés közbeni helyes testtartást, és csökkentve a korábbi derékpanaszokat, vagy a sérülésekből, túlterheléséből adódó fájdalmakat.
Memóriahab anyaga a testhő és nyomás hatására felveszi a vele érintkező test formáját és alakját, maximális kényelem érzetet nyújtva. Nyomáspontok kialakulása nélkül támasztja meg a hátat és biztosítja a egészséges és kényelmes ülőpozíció létrejöttét. A hátpárna egyaránt használható munkahelyen, otthon, vagy akár az autóban és kerekesszékben is. Hátsó oldalán gumis pántok találhatóak, melyek a párnát a székhez/üléshez rögzítik.
Mérete: 44 x 46 x 7 cm

Egészségpénztárra elszámolható termék!

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.